Luther Otthon - SzakkollegiumSZE Szakkollegiumok ejszakaja


Útvonal: Hírek » egyéb programlehetőségek » SZE Szakkollegiumok ejszakaja

 edves Szakkollégisták!


"A Szakkollégium Éjszakája (röviden SzÉ) a szakkollégiumunk minden ősszel megrendezett ingyenes, egész estés programja. Az SZÉ üzenete, hogy az egyetemi életnek többről kellene szólnia annál, mint hogy késő délelőtt bejövünk az óráinkra, jegyzetelünk, és aztán otthon ülve töltjük el az estéinket. Ahelyett, hogy elmenekülnénk a sivár Lágymányosi épületegyüttesből, megpróbálhatnánk belakni azt: megtölthetnénk társasági élettel és pezsgő szellemi agórává változtathatnánk. Olyan hellyé szeretnénk alakítani, melyben természettudósok, informatikusok és szociológusok, hallgatók és oktatók beszélgetnek délutánonként az élet nagy kérdéseiről."
A 2013-as SZÉ időpontja: november 14!

A rendezvény mottója: NYITÁSI AKCIÓ!

A Szakkollégium Éjszakájának idei témája a társadalmi nyitottság lesz. Fel szeretnénk hívni a figyelmet a nyitottság társadalmi, morális értékére. Tervezett programunk ennek szellemében a társadalmi kirekesztés és kirekesztettség különböző aspektusait érinti."

 

Bővebb információt az alábbi honlapon találtok:

http://angelusz.elte.hu/sze

 

Az esemény főszervezője az egyik legjobb barátnőm, így néhány információval többet tudok, mint a kiírtak ( és szívesen osztok is belőle személyesen, csak ne áruljátok el ;) ), biztatlak Titeket, hogy gyertek el, nézzétek meg, mert idén különlegesebb meglepetéssel készültek az oda látogatóknak! :)) Én mindenképp ott leszek, csatlakozz Te is! :) Ha voltál már, azért, ha nem, azért gyere!

 

Szeretettel:

Lilla


Feltöltő: Laczi Anikó | Feltöltve: 2013.11.04 11:22 | kategória: egyéb programlehetőségek


Belepes ikon

BejelentkezésElfelejtettem a jelszavam!

Felvételi ikon

Felvételi

Jelentkezz te is a Luther
Otthon - Szakkollégiumba!

Részletek »


Belepes ikon

Archívum

2015. open   2015 ( 6 )

2014. open   2014 ( 39 )

2013. open   2013 ( 62 )

2012. open   2012 ( 1 )

2010. open   2010 ( 1 )jobb szegely