Luther Otthon - SzakkollegiumSZISZ focikupa


Útvonal: Hírek » egyéb programlehetőségek » SZISZ focikupa

Helyszín: Újbudai Sport Centrum

Sziasztok!

Ugye senki nem felejtette a Nagy Dávid barátunk által hirdetett SZISZ focikupát? Ugyanis erre be lett nevezve a koli csapata :) Dávid nekem adta át ennek a technikai jellegű szervezését.
Első körben egy végleges megerősítést szeretnék kérni azoktól akik jönni szeretnének és fognak is ;) Ez elsősorban azért, hogy meglegyen a végleges lista azokról akikre számíthatunk, másrészt pedig, mivel elég sokan jelentkeztetek (sajnos annyira nem sokan hogy két csapatot tudjunk indítani, de még erre azért van ötletem), ezért nem árt ha kicsit szervezettebben működünk, nehogy valakiben tüske maradjon, hogy kevesebbet játszott mint a többiek. Ugyanis elsősorban egy jó mozgás a célunk, másodsorban persze hogy megnyerjük a kupát de ez csak ilyen álomszerű dolog, úgyis alakul ahogy alakul.
Tehát azt szeretném kérni mindenkitől aki jönne szerdán, hogy írjon nekem egy rövid e-mailt, hogy jön és írja le hogy milyen poszton szeret/tud/akar játszani szerdán, hogy ezáltal kicsit meg tudjam szervezni előre a csapatot. Ezt azért is kérem, mert mint ahogy írtam nagyon sok lelkes jelentkezőnk van, így aki nem veszi a fáradtságot egy e-mail írására azt nem tudom elég lelkesnek tekinteni :P

További információk:
Ahogy azt Dávid már írta a torna reggel 10:00-kor kezdődik, és az Újbudai Sport Centrumban kerül megrendezésre. Ide a 7es és 173as buszokkal tudunk a legkönnyebben eljutni. Az út 40-50 perc között mozog forgalomtól függően. Ezért azt javaslom, hogy 3/4 9kor találkozzunk a portán és legkésőbb 9kor induljunk el együtt. Itt van öltöző zuhanyzóval.
A felszerelésről:
Műfüves pálya lévén nem használható stoplis cipő, csak sima talpú, vagy direkt műfüves cipő. Mivel a kolinak nincs saját meze, így egyszínű pólóban lenne ajánlatos menni. Ezt úgy szoktuk megoldani, hogy mindenki hoz magával egy fekete (vagy nagyon sötét) és egy fehér (vagy nagyon világos) pólót, így tudunk alkalmazkodni az ellenfélhez és nem fogjuk összetéveszteni őket a saját csapattársainkkal :) Marsai Ádinak köszönhetően a kolinak van több zsír új focilabdája is, így azt viszünk magunkkal bemelegítéshez stb., valamint szintén Ádi vett egy kapuskesztyűt is, így az is lesz.
Mikor legutóbb láttam a pályát, akkor sátorral volt borítva. Ez azóta a jó időnek köszönhetően lehet hogy változott és szabadtéri lett. Mindenképpen időjárásfüggően készüljünk. Emellett egy fontos dolog még (aki úgy érzi) egy hosszúnadrágra gondolni, ugyanis a műfüvön való elesés elég szép horzsolásokat tud okozni (csak nézzétek meg a lábamat akit érdekel :) ). Persze ez csak egy ajánlat, rajtam se lesz hosszúnadrág, de nekem már úgyis mindegy :)

Még egy dolog: Elvileg 16:00-ig tart az egész esemény. Így ennek megfelelően készüljetek enni-innivalóval, bár van a pálya közvetlen szomszédságában egy büfé is üzemel.

Elsőre röviden (na jó hosszan) ennyi. Kérlek titeket írjátok meg az emailt nekem. Bármi kérdés óhaj-sóhaj szintén nekem jöhet :)

Nem akartam szájbarágósra venni a dolgokat, de le akartam írni a legfontosabbakat. :)

További szép napot,
Matesz


Feltöltő: Laczi Anikó | Feltöltve: 2013.04.30 09:34 | kategória: egyéb programlehetőségek


Belepes ikon

BejelentkezésElfelejtettem a jelszavam!

Felvételi ikon

Felvételi

Jelentkezz te is a Luther
Otthon - Szakkollégiumba!

Részletek »


Belepes ikon

Archívum

2015. open   2015 ( 6 )

2014. open   2014 ( 39 )

2013. open   2013 ( 62 )

2012. open   2012 ( 1 )

2010. open   2010 ( 1 )jobb szegely